• Theme Joomla - Free and Commercial Joomla Templates, Components and Modules

  • HubStar - Central Hub for Manta Online (Hosting and Domain Services), Theme Joomla (Joomla! CMS Solutions) and Digital Design Media (Site Design and Digital Art Solutions)

Filmoteca
EspañolValenciàEnglish
Visita realista documentada
¡NUEVO! - En 360º
Para visionarla, pulse sobre la imagen
 

La filmoteca

La primera pel·lícula coneguda de la Festa data de 1923, realitzada per una empresa alemanya, reflectint-se no sols escenes dels diferents actes de la mateixa sinó també de vistes i paisatges de la pròpia ciutat, la seua indústria,… La cinta de cel·luloide en format de 35 mm. Té una duració de 24 minuts.

El conegut noticiari espanyol NODE va realitzar el seu primer reportatge de la Festa en 1943 i durant molts anys més va filmar escenes de distints moments d'ella. Fins a la seua desaparició ens van visitar de manera regular les cambres d'aquest important mig de difusió de l'època.
 
D'altra banda, professionals i aficionats, alcoians o no, així com televisions de tot el món, han immortaliltzat imatges de la nostra Festa en tot tipus de formats i amb diferents duracions de què només una xicoteta part d'elles es conserven en la nostra filmoteca.
 
 

 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Fiestas año 1923
 

 

Web nominada en 2011

III Premios Web de Alicante | laverdad.es 

Últimes notícies i comunicats
Àrea privada
Tenim 166 visitants en línia
Visites del contingut : 1674969